![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 6 Answers
6 Reply
دکتری با حتی پارشیال فاند هم اکیه. نگران نباشید.
2021-10-08 04:41:00
مرسی از لطف شما. باید به فکر پول زیاد باشم؟ چون من واقعا این مقداری که دوستان اعلام میکنن رو ندارم. مخصوصا چون با خانواده میخوام اقدام کنم. مرسی
2021-10-08 04:43:00
شما معلوم شده که استادتون چقدر فاند میده؟ اگر معلوم شده که خوب هزینه شهریه و مخارج زندگی رو جمع بزنید با ۲۰ درصد مارجین؛ بقیش بسته به فاند معلوم میشه که به دلار اوریج ۲۰ تومنی در نظر بگیرید تمکن بزارید. دکتری فول فاند هم بدون تمکن خوب نیست. حتما تمکن مهمه.
2021-10-08 04:45:00
مرسی. برا کل مدت تحصیل حساب کنم؟
2021-10-08 04:47:00
فاند سالیانه هستش. اداره مهاجرت هم فاند سال اول رو میخواد.
2021-10-08 04:51:00
مرسی از لطف شما. فاند هنوز اعلام نکردن. مشخص شد من اون جور که گفتید حساب میکنم.
2021-10-08 05:26:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پی اچ دی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من در مورد express entry و PR از طریق تحصیل دارم من تازه وارد کانادا شدم برای پی اچ دی و مدارکم برای express entry آمادست و به نظرم امتیازم خوبه به نظر شما ممکنه PR از طریق دانشجویی بهتر باشه؟
2021-09-07 21:29:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا
با یک راهنمایی میخاستم به نظرتون برای فردی با مشخصات زیر چه روشی را جهت مهاجرت پیشنهاد میکنید؟ فرد ۳۸ ساله ، ۱۰ سال پیش یک پی اچ دی گرفته و ۱۰ سال سابقه کار به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه دارد ۲۵ تا مقاله ISI دارد یک مدرک دکتری دامپزشکی دارد که ۱۵ سال پیش گرفته و باهاش کار نکرده است تشکر
2021-09-10 14:15:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا
کسی متونه من را راهنمایی کنه من به احتمال زیاد دو تا پذیرش پی اچ دی فول فاند خواهم گرفت یکی پی اچ دی در دانشگاه آلبرتای کانادا یکی پی اچ دی دانشگاه آکلند نیوزیلند هر دو تا دانشگاه عالی هستند اما تو رشتم نیوزلند زیر پنجاهه انتخاب برام سخت شده و نمیدونم کدوم را انتخاب کنم هدفم مهاجرته و گرفتن اقامت و از طرفی هم یک بار هم برای امریکا ریفیوز شدم اگر کسی بتونه کمکم کنه یه اطلاعات دقیق بهم بده که بتونن تصمیم درست بگیرم ممنون میشم.
2021-09-29 16:30:00 #Canada [پی اچ دی] ویزا
یه دارالترجمه خوب برای ترجمه انگلیسی و آلمانی مدارک تحصیلی و روزمه های مرتبط معرفی کنید فقط جایی که تجربه داشتید و مورد تایید باشه
2021-09-04 13:18:00 #Canada
من و همسرم با هم اپلای کردیم و دیروز سابمیت کردیم من بعنوان نفر اصلی برای تحصیلی و همسرم بعنوان همراه با وورک پرمیت و در پورتال من هم دو اپلیکیشن هست یکی برای من و یکی همسرم برای من امروز صبح نامه بایو متریک اومده ولی برای همسرم هنوز نیومده خواستم بپرسم این عادی که با اختلاف یکی دو روز بیاد نامه های بایو؟
2021-09-01 01:27:00 #Canada
روز همگی خوش....? من میخواستم مدارکم رو آپلود کنم ، تردید دارم برای دسته بندی فایل ها. من نامه های ترجمه شده سوابق کاریم رو توی یه pdf جمع آوری کردم فقط حجمش زیاد تر از 4 مگ شده..میخوام بدونم آیا واجب نامه های اصلی شرکت ها رو هم که فارسی هستن رو هم همراه نامه های ترجمه شده آپلود کنم؟
2021-09-03 06:00:00 #Canada
وقت همگی به خیر من دوباره ریجکت شدم ممنون میشم از ی که پاس شدن اگر که براشون امکانش هست استادی پلن بنده و هدف از سفر همسر و کلا پرونده ی منو یه نگاه بندازن و کمکم کنن که چه کاری باید الان انجام بدم ریکانسیدر بزنم، ببرم کورت، ریسابمیت کنم، یا کلا دنبال پذیرش و فاند برای سال آینده باشم؟ من دیگه نمیدونم باید چه چیزایی رو به پروندم اضافه کنم??
2021-09-03 05:12:00 #Canada
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00 #Canada